Intiem concert…

“You’ve got a friend”, dat kan Swing Close met reden over zichzelf zeggen.

Op het “vrienden van”-concert van donderdag 17 januari 2013 waren er zo’n dertig aanwezig om te genieten van onze vocalgroup, die zich weer eens van allerlei verschillende facetten presenteerde! Natuurlijk waren er de koormomenten: Everything, Inspiratie, Hurt, Satin Doll, en zelfs de eerste, onverwachte sneak preview van Baba Yetu. Maar in solo’s, duo’s, trio’s, kwartetten, kwintetten en octetten kwamen de hits van Herman van Veen, Acda en de Munnik, Caro Emerald, enkele gouwe ouwen van den eigen vereeniging, You are the one for me, crisismeisjes, Ruben op de piano, en veel meer voorbij.

De zangers en zangeressen van Swing Close gaven het beste van zichzelf. De vrienden, partners, familieleden, van wie een enkeling pas na het sluithttps://photos.google.com/b/103395435315412812623/share/AF1QipP3H4BXFzk59AJyj0Jr6a-diIfSAASuXtjXujcMeS2atLi3V_w7MVNW_h1Xk9jCyg?key=VG9veW5wOGNpMFlLM1lQNzBZS3dubFc5aDdtSG5nen van de deuren binnenkwam, genoten ervan en het applaus was welgemeend.

De drankjes in de pauze, al dan niet met zelfgebakken cake, smaakten naar meer. Het is dan ook prachtig om allerlei oud-leden weer te ontmoeten, soms wat grijzer, soms wat kaler, maar nog altijd muzikaal actief in allerlei koren en allerlei stijlen.

Het “vrienden van” was genieten van alle kanten (Hurt werd dan ook uitgevoerd door Swing Close in een kring om het publiek heen) voor alle aanwezigen, op en voor het podium. Compliment voor de organisatie, en voor presentatrice Erma. En een leuke opmaat naar de optredens vanwege het 40 jarige jubileum!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.