Wie LEF toont is niet Laf!

Het kan voorkomen dat zelfs een groep als “Swing Close” een iets serieuzere snaar aanslaat.

Natuurlijk op de gebruikelijke luchtige toon, maar toch. “Heb je het lef dan is het nooit te laat Om te beseffen dat het zo niet gaat” zong Karin Bloemen. En “Swing Close” bouwde dat thema uit tot een avondvullend programma dat stond als een huis. De grosso modo geslaagde try-out bij Abrona bracht nog wat “pijnpuntjes” aan het licht.

Klinkt toch al wel lekker1 Maar goed, die paar puntjes konden dus op de volgende donderdagavonden mooi worden gladgestreken.

Ondertussen werd ook de promotie van LEF! ter hand genomen. Multimediair! De poster werd weer uitgewerkt door Ivar van Loen (zie boven). Tijdens het koorweekend kwam Eduard de Boer voor een fotoshoot naar Driebergen (zie elders op de website). En op YouTube verschenen filmpjes die via de diverse nieuwssites te benaderen waren.

De premiere en de daaropvolgende matinee waren dan ook uitvoeringen waar we met genoegen op kunnen terugkijken. Een veelgehoorde opmerking vanuit het publiek: “Ik heb me geen moment verveeld: wat een afwisselende voorstelling!”. En dat geldt zowel voor de songs als voor de verbindende scetches! Zoals “Het traumatiserende kantoor”…..

Met onze zangers terugkijkend merkt Sonja op: “Als ik aan Lef denk, komt het volgende bij me op: “Een voorstelling die voelde als een warme jas””. Bas citeert “Nature Boy”: “The greatest thing you’ll ever learn is just to love and be loved in return.” Deze voorstelling had volgens Letty een “Fijne sfeer en (eindelijk weer eens) een verhaal!”. “LEF” stelt Gert “- Een dapper concert. Het was meer dan alleen mooi zingen; je moet er ook iets voor durven.” En dat was aldus Dori “Jezelf laten zien door jezelf te vermommen!”.  Arnold vult aan: “Lef staat voor mij voor een mooie voorstelling over hoe bevrijdend het kan zijn als je lef hebt om in het diepe te springen en alles los te laten.” Door Maj geïllustreerd: “Het was een voorstelling vol energie, waarbij de boodschap volgens mij uiteindelijk op iedereen van toepassing is :-)”. Dus, besluit Klaas: “Soms is er net zoveel LEF nodig om te blijven doen wat je doet als om rigoureus te veranderen; zo blijven wij graag zingen!!”. En met dat alles kan Chris het alleen maar eens zijn!

Herbeleef LEF! nog eens met de fragmenten van ons concert in “De Icoon” op onze facebookpagina.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.