Swing Close struinde

Tijdens ‘Struinen in de Tuinen 2019’ had Swing Close het voorrecht om op te treden in de tuin van Paulus Buyslaan 24.

Het eigenaarsechtpaar ontving ons gastvrij en wees ons waar we ons konden installeren voor onze optredens. Drie keer een programma van (ongeveer) een half uur, op een terrasje ergens halverwege de tuin. Overigens, een prachtige tuin met perken, hoge en lage stuiken en waterloopjes.

Dat zal de in ruime mate toegestroomde toehoorders ongetwijfeld allemaal opgevallen zijn. Swing Close mocht daar nog iets aan toevoegen. Onze muziek! Eigenaar Pieter kondigde ons driemaal met toenemend enthousiasme aan. Daarna leefden wij ons uit met het repertoire van het nieuwe programma DROMEN. Dit was voor ons een uitgelezen gelegenheid om de nieuwe songs te delen met ons publiek. De toehoorders zongen mee met “Imagine” en dansten mee op “Libertango”. Daarna droomde iedereen weg met “One Day I’ll Fly Away” en leefde weer op bij “Feeling Groovy”!

Bekijk meer foto’s van dit optreden

Het weer werkte natuurlijk geweldig mee, en het WK damesvoetbal had geen noemenswaardig effect op het aantal luisteraars. Kortom: een zondagmiddag om op terug te kijken! En nu op naar DROMEN op 28/9 en 3/11. Maar eerst nog een tussenstop op 14/9 voor de Dag van de Amateurkunst.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.