Grenzeloos Swing Close in De Kamers

Sinds Thorbecke wordt Nederland geregeerd door Kamers. De eerste en de tweede. Ze staan in Den Haag, en zijn regelmatig in het nieuws vanwege het theater dat daar af en toe wordt opgevoerd. Daarmee houdt dan ook iedere overeenkomst met “de Kamers” in Vathorst op.

Het theater in die laatstgenoemde werd zaterdag 23 januari 2010 verzorgd door ons eigen “Swing Close”. Voor een uitverkocht huis bracht de Amersfoortse vocalgroup de (voorlopig) laatste reprise van het programma “Grenzeloos”. De show ontwikkelde zich langs dezelfde kwaliteitslijn als eerder in “De Lieve Vrouw” en “Zandfoort aan de Eem”.

Het publiek genoot van een paar uur hoogstaand muzikaal amusement, en vroeg om een toegift. Dat werd “Zing, vecht, huil, bid” van het onlangs overleden muzikale genie Ramses Shaffy. Het publiek zong uit volle borst mee! Het was een prachtavond.

Complimenten aan het koor, dirigent/pianist Ruben van Keken, de makers van de decors (de slideshow), en de mensen van het licht en geluid! De foto’s spreken verder voor zich.

Nieuwsbrief

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.