Dag van de amateurkunst 2010

Dag van de Amateurkunst 2010

Gewoontegetrouw, en waar zouden we zijn zonder goede gewoontes, trad “Swing Close” twee keer aan voor een optreden op de dag van de amateurkunst/open monumentendag. Eerst in de Aegten- vervolgens in de Rochuskapel. Beide (succesvolle) optredens vormden de opmaat naar het “Close to Classics” concert van 2 oktober in de “Lieve Vrouw”.
Het publiek in de Aegtenkapel kreeg de primeur van drie indrukwekkende nummers: “Laat me” van Ramses Shaffy, het traditionele Russische “Tebje Pojem” en “Stranger in Moscow” van Michael Jackson. Dit laatste nummer is trouwens te beluisteren op You Tube, titel ‘Swing Close Strangers in Moscow’. Voor onze eigen ogen zagen we luisteraars smelten, met name tijdens de “Strangers”!
In de Rochuskapel werd het publiek op meer bekend repertoire getrakteerd, zoals “Mr. Bojangles”, “Honey Pie” e.d. Toch knalde de (dit keer a capella gezongen) “Stranger in Moscow” ook hier recht in de harten van de toehoorders. (De Rochus zat vol!)

Deze optredens beloven het beste voor het grote concert op 2 oktober, met “Con Alma”. Dus als u het wilt meemaken, bestel dan kaarten bij “De Lieve Vrouw”, www.lievevrouw.nl, want concerten van “Swing Close” zijn nog wel eens uitverkocht….

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.