Tweede theatershow “Seizoenen” wederom succes!

Door: Chris Way, 5 november 2011

De achtbaan gaat verder. Zo’n negentig man (m/v) publiek genoot in het IDEA-theater in Soest van de vocale “Seizoenen” van “Swing Close”. Het werd vrijdag 4 november weer dezelfde dolle rit als op 1 oktober in Amersfoort, al waren een paar bochten toch nog een beetje scherper gemaakt en was de snelheid hier en daar wat opgevoerd. Dat laatste vooral bij Mr. Blue Sky, al was dat niet helemaal de bedoeling, maar ja, wat doe je in de hitte van de feestvreugde?!

Toch was het spannend, de aanloop naar dit optreden: wie kent ons nou helemaal in Soest, en wie neemt er dan nog de moeite om voor ons naar het theater te komen? Er was dus een fikse PR in Soest opgezet, met straatoptredens, flyeren en posteren (geweldig geholpen door de kinderen van Boudewijn), en als kers op de appelmoes twee optredens voor Radio Soest, eentje live vanuit de repetitie (in de Plataan) en eentje opgenomen in de studio. En dan zie je dat de eindredacteur een kaartje voor de eerste rij gekocht heeft. Dat is dan toch weer een bezette stoel! De zaal liep overigens geruststellend vol.

Het werd al met al een geslaagde avond. Heerlijke feeststemming, het publiek produceerde in de eerste helft een overtuigend onweer (als inleiding op Barbier van Sevilla), en in de tweede helft nog eens toen iemand een foto met flits maakte, een warm bad! Complimenten alom, over het zware leven van Sonja, de angsten van Letty, de hilarische chaos van de Barbier, het frame van Steffi, enzovoort. “Die muziek is niet echt mijn ding, maar de show was cool” en “Jullie zijn er in geslaagd om de tweede keer niet in te laten zakken” waren een paar bijblijvertjes. En dan nu: “Knop om en volle kracht naar Hilversum!” (maar dan wel via “Gluren bij de Buren”).

Enkele reacties:

“Ik wilde even zeggen dat ik erg genoten heb vrijdagavond! Wat een leuke avond, geweldig om te zien wat voor geweldige show jullie ervan hadden gemaakt en wat een mooie muziek! Ik wist wel dat je (tegen een koorlid, red.) goed kon zingen en acteren, maar om je zo in je element te zien was echt top. Groetjes , Rianne.”

“Ik ben vrijdagavond in Idea geweest en ik wil graag zeggen dat ik geweldig genoten heb. Uiteraard van het hele koor maar ook van jou solo optreden. Er is een talent aan jou verloren gegaan……………..
het thema met de daarbij behorende liedjes was goed gekozen. Daarnaast ook de vormgeving en choreagrafie. Het was in een woord prachtig. Ik ga proberen de volgende keer met mijn dochter te komen. En bij een nieuwe voorstelling kunnen jullie zeker op mij rekenen. Groet, Ada.”

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.