September 2018, Dag van de Amateurkunst

De vakantie waren we inmiddels weer te boven, en ja, zonder blijvende schade, of het nieuwe zangseizoen stond alweer voor de deur. Een monumentale deur, want vanzelfsprekend openden wij ons koorseizoen op de Open Monumentendag van de Amateurkunst op 8 september! Swing Close had er zin in.

We mochten die dag drie keer voor u optreden, eerst in de St. Rochuskapel, van 12:45 tot 13:15, daarna in de St. Aegtenkapel, van 14:00 tot 14:30, en tot slot in de Mannenzaal, van 16:15 tot 16:30.

Tijdens deze optredens keken we natuurlijk achteruit naar ons programma “Dit Zijn Wij”, met een paar hoogtepunten daaruit. Maar vooral ook keken we vooruit naar onze nieuwe show, die we voorlopig nog “Dromen” noemen. In de “Rochus” Was het nog helemaal “Dit Zijn Wij”, maar wat een sfeer en contact met het publiek. Altijd weer lekker om daar te mogen optreden. In de “Aegten”, waarin we ook afscheid namen van Wil, na een 37-jarig lidmaatschap, was de premiere van “Talen van Mijn Tong”. In de “Mannenzaal” klonken de “Talen” nog eens, en beleefde “Feeling Groovy” de premiere. De kapel daar is zelfs nog iets kleiner dan de

“Rochus” maar het optreden liep uit op een feestje! We hadden een geweldige Open Monumentendag van de Amateurkunst!

En het vermoeden is gerechtvaardigd dat Swing Close voor “Dromen” weer een monumentale muzikale achtbaan aan het opbouwen is, waarin weer alle emoties aan bod komen!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.