Geniet nog eens na van het Vlinderhuys

Struinen in de Tuinen is een vruchtbare loot aan de stam van de Amerfoortse amateurkunst.

Ook Swing Close struinde zondag 8 juli j.l. in de grote tuin van het VlinderHuys, aan de Barchman Wuytierslaan 51, 3819AB in Amersfoort. We deden dat samen met het Ministerie van Mooie Liedjes.

Een groot aantal tuinbezitters stelde hun terrein open voor het Amersfoortse publiek. Ze boden hun gasten, naast alles wat groeit en bloeit en altijd weer boeit, een uiteenlopend pallet van theatraal amusement aan. Swing Close stond dit jaar drie keer geprogrammeerd. In een prachtige open luchtkapel van twee halve cirkels bomen brachten we onze nummers: Oceaan; Talen van mijn tong; Street life; Take me to church; Back it up; Smile. De Nummers met begeleiding moesten even wachten. De stroom besloot uit te vallen. Vanaf blok 2 waren  De wereld beweegt; Ain’t go no; Human ; Ik zou zo graag; Kaap’ren Varen;  Here’s to life en Man in the Mirror ook weer mogelijk.

Klik op de afbeelding voor foto’s

Prachtig weer, mooie omgeving en enthousiast publiek. Wat wil je nog meer? Geniet nog even na!

Talen van mijn Tong 

Smile

Here’s to Life

Back It Up

Ain’t Got No

Kaap’ren Varen

Zou Zo Graag

Wijkwebsite Soesterkwartier.info https://www.soesterkwartier.info › Actueel

“Soesterkwartier 8 juli 2018. Deze editie van Struinen in de Tuinen, had wat minder deelnemers dan de voorgaande jaren. In en rondom het Soesterkwartier waren 6 plaatsen waar men naar de vrije muziek, of anderzijds kon luisteren. De redactie van de wijkwebsite bezocht een aantal van deze “tuinen”om de sfeer te proeven. Swing Close, Close Harmonykoor Amersfoort had de belangstelling van een groot aantal bezoekers. De liederen die ze zongen hadden over het algemeen een hoog “zing mee” gehalte – althans voor de 50plussers – al gebeurde dat dan weer niet. Nummers van onder andere; Frank Sinatra, The Mamas and the Papas, Ramses Shaffy en The Beach Boys werden met veel plezier ten gehore gebracht, en door het publiek in dank ontvangen met applaus.”

En natuurlijk, als u bij het horen van Swing Close denkt: “Dat is iets voor mij”… er komt volgend seizoen weer ruimte voor een tenor en een bas/bariton.

Er is weer ruimte

Dus trek de stoute schoenen aan en neem eens contact op met mc@swingclose.nl.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.