Buiten Zingen In Almere

16 December 2018, Swing Close was uitgenodigd om op te treden in het centrum van Almere, ter opvrolijking van het winkelend publiek. Een goede, en muzikale reden dus voor een gezellig middagje Almere!

Ondanks dat de eerste sneeuw van deze winter uitgerekend in de nacht van 15 op 16 december meende te moeten vallen. Het werd een wat mistige dag. Inzingen deden we na de koffie bij Lou in Almere binnen. De twee andere gasten hadden daar geen bezwaar tegen.

Hoewel het evenement, uiteraard, in het teken van kerst stond, zongen we gewoon ons eigen repertoire. Met als kerstcadeautje aan de Almerianen een aantal premières: “MLK”, “Imagine” en Matt Bianco’s “Get Out Of Your Lazy Bed!”. Van de oudere nummers vielen vooral “Smile”, “Oceaan”, “Zou Zo Graag” en vooral “Here’s To Life” (werd gevraagd als verzoeknummer om te kunnen filmen) in de smaak bij het publiek. Dat publiek werd overigens vooral en constant gevormd door onze collega’s van Vocal Motion.

We waren gevraagd om drie optredens te verzorgen van ca. 25 minuten elk, te weten om 13.00 – 14.00 – 15.00 uur, omdat we steeds wisselen met Vocal Motion. Die hadden zich echt ingesteld op de kerstmuziek dus qua gebracht repertoire ontstond een leuke afwisseling. We waren bijgevolg ook afwisselend elkaars publiek. Zodoende kwamen we er achter dat we een paar dezelfde titels op het repertoire hebben, en konden we elkaars arrangement, bij voorbeeld van “Man In The Mirror”, vergelijken. En toen wij “Back it Up” hadden vertolkt, kwamen de Vocal Motions terug met “That Man”, ook van Caro Emerald.

Onze tent stond opgesteld op de kruising Grote Markt, Stadhuisstraat, Korte Promenade, Schutterstraat. Normaal gesproken een lekker druk punt, door de mist nu wat minder, maar we konden nog altijd een feestje bouwen! Een vliegende start voor “debutanten” Rob, Harry en Hans en “spijtoptant” Paul-Jan alias Piek!

Foto’s

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.