Een Leven Lang!

Wat echt mooi is, blijft een leven lang mooi! Om dit programma aan te kondigen werd voor de affiches voor het eerst samengewerkt met grafisch vormgever Ivar van Loen. En als try-out konden we een benefietconcert voor de voedselbank verzorgen. In de hoop dat klanten daarvan er niet hun leven lang afhankelijk van zullen zijn….

       

En voor de microfoons van ziekenomroep “De Golfbreker” kregen Arnold en Chris de gelegenheid om via de ether “Een Leven Lang!” bij het publiek onder de aandacht te brengen.

Luister hier hoe ze het daarvan hebben afgebracht.

Op zaterdagavond 3 oktober 2015 was de première in Theater De Lieve Vrouw. Met een geheel nieuwe voorstelling onder begeleiding van dirigent en arrangeur Ruben van Keken. ‘Een leven lang!’ We namen het publiek mee in de verschillende fases van het leven, met veel bekende pop-, Jazz en Nederlandstalige nummers. Een medley van game melodietjes, zoals Supermario! Of  “The Garden” van Bobby Mcferrin. Maar ook “With You (On the Other Side)” van Matt Simons. Naast zang ook de gebruikelijke aandacht voor presentatie, zoals bij een medley van dance-hits uit de 90’s. De Amersfoortse muziekliefhebber met zin in een avond uit kon de Lieve Vrouw met veel energie na “Een Leven Lang!” weer verlaten!

Een foto impressie van ons “Een Leven Lang!” vindt u bij het beeldmateriaal.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.