Dag van de Amateurkunst 2017

Ook in Amersfoort werden op zaterdag 9 september weer een groot aantal oude en nieuwe monumenten tot leven gewekt. Diverse amateurverenigingen toonden hun kunst aan het Amersfoortse uitgaanspubliek. Alles onder een wat waterig zonnetje. Een van die verenigingen was ons eigen Swing Close.

Dag van de Amateurkunst: een jaarlijks feest, ontzettend leuk en stimulerend om aan deel te nemen. En als koor werden we “gedwongen” tot een vliegende start. Ga maar na: 24 augustus de eerste seizoensrepetitie – 9 september het eerste optreden! Maar we hadden er zin in. Dat kon u zelf komen zien en horen.

We mochten achtereenvolgens in de Observant, de Rochuskapel en de Aegtenkapel optreden. En omdat het toch monumentendag was zetten we er meteen maar een paar neer. In de Observant onder andere “Smile” voor Charlie Chaplin en Michael Jackson, en “Don’t You Worry Bout a Thing” voor Stevie Wonder. In de Rochus “Nature Boy” voor Nat -King- Cole en “Zij Gelooft in Mij” voor André Hazes (en Kenny Rogers). En tenslotte, in de Aegten onder andere “Laat Me” voor Ramses Shaffy en “Ain’t Got No” voor Nina Simone!

Het was weer een heerlijk muzikaal gebeuren. Swing Close op zijn best! Het (vooral in de Aegtenkapel) goed opgekomen publiek genoot met volle teugen. En wij ook!

 

Als je meer foto’s wilt zien: ga naar “Beeldmateriaal”: Dagen van Amateurkunst

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.