Lid worden?

We hebben ruimte voor enthousiaste mannen en dan met name tenoren en een bas!

Kom sfeer proeven

Wij vinden samen zingen het mooiste dat er is. Ben je dat met ons eens? Maak dan een afspraak voor het bijwonen van een repetitie. We repeteren op donderdagavond. Je bent dan welkom in de Vrije School aan de Roméostraat. Je kunt dan de sfeer proeven en kijken of de mensen, de muziek en de aanpak je aanspreken.

Het leukste vinden we als je meteen meedoet. Want het is een ding om vanuit het publiek naar een concert te kijken. Het is al heel iets anders als je achter de coulissen op het toneel staat. Maar het mooiste is toch om midden tussen de zangers en zangeressen te staan en de muziek overal om je heen te voelen. Voor meer precieze informatie over waar en wanneer we repeteren en om een afspraak te maken kun je mailen met: mc@swingclose.nl

Aanname van nieuwe leden

Ben je na het bijwonen van een (of twee) repetitie(s) nog steeds geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met de muziekcommissie en de dirigent voor een niet al te ingewikkelde “stemtest”. Daarbij zijn naast (vanzelfsprekend!) de dirigent twee mc-leden aanwezig. Natuurlijk is het ook handig om te weten wat we verwachten. Je doet een paar melodische oefeningen van de dirigent. Daarna zing je twee van je eigen favoriete nummers (een langzaam en een snel nummer) voor. Daarbij wordt ook gekeken naar de voordracht: “komt het verhaal over het voetlicht”. Is dat gebeurd, dan overleggen de dirigent en de muziekcommissieleden waar je, terwijl je zelf even koffie of thee kan drinken, het beste in het koor past.

Voor het nieuwe lid breekt dan een periode aan van vier (kosteloze) repetities, waarin moet blijken of de wederzijdse klik er is. Is die er, dan volgt het volwaardige lidmaatschap, met het recht om contributie te betalen en vooral om helemaal mee te doen met datgene waarom alle leden nu eenmaal leden van Swing Close zijn: het plezier in samen muziek maken.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen ? Neem dan gerust contact op met de muziekcommissie via mc@swingclose.nl!

Mis je zo graag

Tot ziens!

Reacties zijn gesloten.