Zingen doe ik van binnenuit

Erma (mezzo-sopraan)

Enkele jaren geleden werd voor mij gezongen ter ere van mijn verjaardag. Alle lampen uit. En in het  donker hoorde en herkende ik de kleur en timbre van alle stemmen, 1 voor 1. 

Persoonlijke verbinding

Zingen doe ik van binnenuit. Dat blijft spannend om te doen. Als kind zong ik vol overgave voor de koeien in de stal, ze waren altijd belangstellend en dat voelde veilig.

Bij ieder nieuw nummer zoek ik naar mijn persoonlijke verbinding ermee. Het kan de tekst zijn,  het ritme, maar ook een beweging…. Het kan er meteen zijn, maar het kan ook frustrerend zijn en geduld van mij vragen tot er iets in het lied is wat mee resoneert. 

Samen muziek maken is magie

Swing close is een belangrijk deel van mijn leven: een voortdurende bron van inspiratie en creativiteit, oefenen, nieuwe uitdaging en heel veel beloning in de vorm van momenten waarop alles samenvalt. Samen muziek maken is magie.

Saamhorigheid en humor

Ik ben trots op onze club mensen en voel me vereerd mee te genieten van al het muzikaal talent, de saamhorigheid en vooral de humor binnen de groep!

Een meegaande club is het niet altijd, want alle leden zijn hoog betrokken bij de Muzikale Zaak en alles wat daaromheen hangt. En dat laatste geldt ook voor mij😊.  De voorstellingen zijn een product van ons gezamenlijk creatieve proces.

Publiek meenemen en raken

Ik vind het geweldig om een voorstelling zo vorm te geven dat het publiek hierin meegenomen wordt en zich kan laten raken door ons als groep en door de muziek. Het thema, het decor, de volgorde, de sfeer….letterlijk alles hangt samen om het publiek dit te kunnen laten beleven. 

Ik kan niet wachten!

Lees ook de verhalen van andere Swing Close-ers

Reacties zijn gesloten.