Onze optredens

Jubileumconcert ’50 Jaar Jong’ (2023)

In 2023 was het 50 jaar geleden dat Bert Eerden begon met Vocal Group Amersfoort, de voorloper van Swing Close. Een bijzondere mijlpaal die we door het jaar heen op verschillende manieren hebben gevierd. Het hoogtepunt van dit jaar waren de concerten in De Lieve Vrouw, waarbij we een mooie mix van nieuwe nummers en songs uit de oude doos brachten. Oprichter Bert Eerden heeft daar ook met verve het nummer van zijn keuze, Hope, gedirigeerd. Het was een wervelende voorstelling vol energie en beleving, die zeer enthousiast is ontvangen door ons publiek. Zie ook de foto’s.

‘Blij met jou’ (2022)

Na een lange pauze door de coronacrisis mochten we ons in oktober/november 2022 weer presenteren aan ons publiek. Dat deden onder de titel ‘Blij met jou’ om uit te drukken hoe blij we zijn met alle mensen die onze voorstellingen en optredens komen bezoeken. Het was dan ook heerlijk om weer in De Lieve Vrouw te staan met een gevarieerd programma om deze manier in verbinding te zijn met de liefhebbers van onze muziek. Bekijk ook de foto’s van Blij met jou.

Het prachtige ‘Ken je mij’ was een van de mooie nummers uit de voorstelling, bekijk het hieronder.

Inloopconcert (2020)

Op zaterdag 15 februari was Swing Close weer van de partij bij het jaarlijkse inloopconcert van de amateurkunstverenigingen Amersfoort. Deze keer zongen we in De Lichtkring (bij winkelcentrum Emiclaer). Een goed gevulde zaal kon genieten van 3 nummers die nieuw zijn op ons repertoire. Daarnaast brachten we 3 nummers uit ons programma ‘Dromen’, waaronder het prachtige ‘Pendulum’.

Geplaatst door Bob Ramak op Zaterdag 15 februari 2020

‘Dromen’ (2019)

In september en november 2019 gaf Swing Close twee voorstellingen onder de titel ‘Dromen’ in theater ‘De Lieve Vrouw’ in Amersfoort. Het was weer een mooie mix was sfeervolle, dromerige nummers en swingende en up-tempo songs. Kijk op de pagina Foto’s voor een impressie in beelden.

Struinen in de Tuinen (2019)

Tijdens het festival ‘Struinen in de Tuinen 2019’ had Swing Close het voorrecht om op te treden in de tuin van Paulus Buyslaan 24.

Koningsdagconcert (2019)

Op 15 april 2019 hebben we deelgenomen aan het Koningsdagconcert in theater De Flint in Amersfoort. Dit jaarlijks terugkerende concert is uitgezonden op Koningsdag, 27 april 2019

Swing Close op het balkon tijdens het  Koningsdagconcert
Swing Close op het balkon tijdens het  Koningsdagconcert
In gesprek met Koning Willem-Alexander na het Koningsdagconcert
In gesprek met Koning Willem-Alexander na het Koningsdagconcert

Via Koor-Onze optredens vind je meer impressies en verslagen van onze optredens.

Maar echt, het allerleukste blijft natuurlijk: er zelf bij zijn in het theater of andere locatie! Kijk in onze agenda.

Hieronder kan je even nagenieten van een nummer uit ons meeste recente theateroptreden ‘Dromen’.

Reacties zijn gesloten.